top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • Mywed

Mediterrán Romantika

Ősz inspirálta Styled Shoot a Balaton - felvidéken

Mennyire lehet romantikus egy természetközeli bohém esküvő a Balaton-felvidéken, a megszelídült vulkánok földjén? Tavaly volt szerencsém esküvőt fotózni a Szent György-hegy egy eldugott kis szerelem szigetén, ami azóta is nagy kedvencem. Mindig vonz az új, az eredeti. Nos, a Taberna Infinito határozottan ilyen! Mediterrán hangulat, páratlan balatoni panorámával ötvözve, robusztus bazaltorgonák környezetében, és tapas minden mennyiségben! Ez a kis ékszerdoboz a maga egyedülálló bájával hamar belopta magát a szívembe. Sokszor a természet inspirál, ez különösen igaz volt most is. Így jött az ötlet, mi lenne ha eltérnénk a hagyományos esküvői vonaltól hegyszínben és kicsit koncepcióban is, és az évszak színeit kombinálnánk a rusztikus, ámde természetes környezettel, és vinnénk bele egy kis könnyed vagányságot. Mikor már minden összeállt, a fotózás tavaszi dátuma előtt pár nappal végül meghiúsulni látszott a tervünk. Nagyon fájt a szívem, és teljes mértékben együtt tudok érezni az idei jegyes párokkal, akiknek nem az elképzelései szerint alakultak a dolgok, és a sors felülírta a számításukat. Így kellett ideiglenesen lemondanom egyik nagy álmomról, később pedig az olasz utunkról, ahol egy nagyon kedves olasz-magyar pár esküvőjén dolgozhattunk volna. Így végül kisebb-nagyobb átütemezésre volt szükség, tavaszból indián nyár lett, de a lelkesedés annál inkább fokozódott. Ha idén Olaszországba nem is, de a mi hazai csodánkba végül eljutottunk. Most pedig neked sincs más dolgod, mint dőlj hátra, és utazz velünk erre a hazai mediterrán esküvőre!

Az ötlet megvalósításában igazán színvonalas szolgáltatói csapattal dolgozhattam együtt.

Virág dekoráció az Öröm Virág Esküvőszervezés és Dekoráció keze munkáját dicséri, mely minden elképzelésemet felülmúlta, amelyet  Papír Róka szemet gyönyörködtető  meghívói, és Kalligrafie by Fanni Zovath igazán egyedi kalligráfiái tettek még látványosabbá.

Dóri csodaszép sminkjét Kazinczy Lilla, a menyasszonyi frizurát pedig Kovács Lillus készítette. Az időjárás nem volt kegyes hozzánk. Sem a frizurának, sem pedig a dekornak nem kedvezett az egész napos szél, borított mindent ami mozdítható volt, így a könnyed hullámokat is egy pillanat alatt fújta ki Dóri hajából... majd legközelebb! :D