top of page

Gyakran ismételt kérdések

Heni & Jocó (128).jpg
Heni & Jocó (136).jpg
Heni & Jocó (91).jpg

MILYEN CSOMAGJAID VANNAK?

Az esküvői csomagok órától függően változnak, kérlek az aktuális áraimról érdeklődj valamelyik elérhetőségemen.

HOL VAGY HELYILEG, ÉS MERRE VÁLLALSZ FOTÓZÁST?

Helyileg Balatongyörökön lakom. Mint esküvői fotós is a szívemhez nagyon közel áll a Balaton, illetve a Balaton - felvidék, mivel szebbnél szebb helyszínei tökéletesek a legkülönlegesebb pillanatok megörökítéséhez, de fotózást vállalok bárhol az országban és külföldön is.

MILYEN STÍLUS JELLEMZŐ A KÉPEIDRE?

Ha egy mondatban kellene összefoglalnom hogy mi kell az igazán jó képhez, három dolgot emelnék ki:

Az egymás iránt érzett őszinte érzéseitek,  az elkapott pillanatok, valamint a letisztultság, hogy évek múltán a képek ne viseljék magukon az épp aktuális trendek idejétmúlt nyomát. A jó kép számomra azon túl hogy bensőséges és szeretettel teli, rólatok szól. Stílusomban, ahogyan az utómunkában is a természetességre törekszem. Kedvelem a romantikus, elegáns, letisztult képeket, a fotózsurnaliszta bemutatást, az elkapott  természetes pillanatokat, amelyek egy esküvő napján kibontakoznak. Célom, hogy visszanézve az elkészült képeket, ugyan azt a boldogságot éljétek át, mint az esküvőtök napján.

JEGYES FOTÓZÁST VÁLLALSZ?

Igen! A fotózás során nem csak gyönyörű képeket kaptok, és új emlékeket hozhatunk létre együtt, hanem esküvői napja előtt lehetősége van arra is, hogy kicsit megtapasztaljátok milyen kamera előtt mozogni. Nagyszerű lehetőség számunkra hogy megismerjük egymást, és már összeszokott csapatként tudjunk együtt dolgozni az esküvőtök napján, ráadásul a fotózáson készült képeket az esküvőhöz kapcsolódóan is felhasználhatjátok – akár a dekorációban, akár a meghívókban. Hajnali vagy délutáni napszakra érdemes időzíteni, mert ekkor sokkal szebbek a fények. A fotózás történhet az esküvő előtt néhány héttel vagy akár hónappal is, akár több helyszínen.

MI A KÜLÖNBSÉG A JEGYES ÉS A KREATÍV FOTÓZÁS KÖZÖTT?

A jegyes fotózás az esküvőt megelőző hetekben, hónapokban, történik. Sokszor az esküvő napján kerül sor a kreatív fotók elkészítésére, itt már az esküvői ruhában, azonban amennyiben van rá lehetőség érdemes egy külön napra szervezni a fotózást, így sokkal több időt tudtok a képekre szánni, és nem kell azon izgulnotok, hogy mennyi ideje várnak rátok a vendégek. Ezek elsősorban beállított képek, amely során segítek a pózokban.

KAPHATÓ ALBUM IS NÁLAD?

Természetesen. Úgy gondolom, hogy a legszebb napotok képeit kinyomtatva kézzel foghatóvá tenni össze sem hasonlítható élményt nyújt mint ha képernyőn látnánk. A prémium minőségű, síkban nyíló albumok kétféle méretben elérhetők, melyeket a legjobb minőségű papírra nyomtatják, így sok-sok éven keresztül tudjátok lapozgatni, és átélni újra a legszebb pillanatokat.

HOGYAN KAPJUK MEG A KÉPEKET?

A képek készítésekor a hiteles érzelmek, a kapcsolat és a szépség megragadására törekszem. Minden egyes fotózás egyedi történetet mesél el. Az elkészült képek nagy felbontású digitális fájlokat tartalmaznak egy online galériában az azonnali hozzáférés és az egyszerű megosztás érdekében, továbbá képeiteket igény esetén megkapjátok díszdobozos pendrive-on, illetve lehetőség van Fine Art albumot is rendelni.

 

RÓLAM NEM LEHET JÓ KÉPET KÉSZÍTENI, HOGYAN ÁLLJUNK BE A FOTÓKHOZ?

Emiatt ne aggódjatok! Nektek csak annyi a dolgotok hogy jól érezzétek magatokat, a többit bízzátok rám. Segítek a  pózokban amikor szükséges, hogy a legelőnyösebb és legszebb pillanatokat örökíthessük meg. Párjaim hétköznapi emberek, akik nem állnak a kamera elé minden nap, az én munkám az, hogy komfortosan érezzétek magatokat a fotózás során, és természetes, érzelmekkel teli emléket kapjatok képeitekben.  

TETSZIK A MUNKÁD! HOGYAN TUDNÉK FOGLALNI AZ ESKÜVŐMRE IDŐPONTOT?

Árajánlattal kapcsolatos kérdésedet az ajánlatkérő űrlap kitöltésével illetve a feltüntetett elérhetőségek valamelyikén teheted meg. Kérlek a Facebook és Instagram felületeket a gördülékeny ügyintézés érdekében erre ne használd. A fotózások előtt e-mailben vagy telefonon történő egyeztetés után megbeszélünk egy időpontot videohívásra, vagy egy személyes találkozóra, hogy minden részletet alaposan átbeszéljünk.

Egy dátumra több foglalás is érkezik, ezért a foglalás időrendi sorrendben történik.

 

MENNYI IDŐ MÚLVA KAPJUK MEG A KÉPEKET?

 

Ahhoz, hogy fotóitok a legszebbek legyenek nem ér véget a munka a fotózással. Az utómunka során a képeken szín, fény, kontraszt, tónuskorrekció történik, a képek megkapják a rám jellemző színvilágot, hogy képeitek még látványosabbak legyenek. Az utómunkán túl az elkészült fotókat retusálom az igényesebb kidolgozás érdekében, erre időre van szükség. A képek  gondosan válogatva lesznek, így nem kerül az összes átadásra, amelyek szakmai szemmel nem érik el a kívánt szintet.  Fontos tudnotok, hogy nyers képet nem adok át. A képek körülbelül a fotózást követő 10 héten belül kerülnek átadásra. Az átadási határidők szezononként eltérőek lehetnek, szezonon kívül pár hét, főszezonban azonban hosszabb időt vesz igénybe.

ESKÜVŐKÖN KÍVÜL MILYEN FOTÓZÁST VÁLLALSZ MÉG?

Az utóbbi években nyitottam a más jellegű fotózás irányába, így már lehetőség van a Balaton-felvidéken akár egyéni, akár családi lifestyle, vagy kismama fotózásra is. 

AJÁNDÉKBA SZERETNÉK ADNI FOTÓZÁST! VAN ERRE LEHETŐSÉG?

Ha szeretnél maradandó emléked adni ajándékba, egész évben elérhető ajándékutalványaim közül tudsz választani, melyek tetszőlegesen beválthatók egyéni, páros vagy családi fotózásra.

További részletért keress üzenetben.

Mosoly Műhely_balatoni eksüvő_esküvői fotós_esküvő
Main Logo Transparent Background.png
bottom of page